Blokhutten en mobile homes
ALPENFERIENPARK REISACH

Blokhutten & mobile home

Aan de rand van de camping staan 15 houten blokhutten, 1 blokhut staat apart en de resterende 14 blokhutten zijn verdeeld over twee plateaus. Op de camping staan 2 mobile homes. Het zwembad, restaurant en alle andere faciliteiten op de camping zijn beschikbaar voor al onze gasten.

De houten blokhutten zijn eenvoudig, maar volledig uitgerust met keuken, elektrische verwarming (voor in de winter), toilet en douche.

De keuken is volledig uitgerust: bestek, servies, kookgerei, er is beddengoed, kussens, dekens, met alles is rekening gehouden. En als u iets mist of ben het vergeten, dan kunt u gewoon contact met ons op en wij regelen het voor u!

Alle blokhutten beschikken over een groot balkon met tafel en stoelen, met een prachtig uitzicht op het Gaildal en de Karnische Alpen, welke de grens vormen tussen Oostenrijk en Italië . De blokhutten bieden u een zorgeloze vakantie op een unieke plek, midden in de natuur. Het voordeel is dat u kunt gebruik maken van alle faciliteiten van de camping, waaronder het natuurzwembad.

Uw auto kunt u parkeren achter uw vakantiewoning, zodat u niet ver met uw koffers of boodschappen hoeft te sjouwen. ( helaas kunnen wij dat niet altijd beloven in de winter … )

onvergetelijk uitzicht

Blokhut Type A voor
2, 3 of 4 personen

Sommige blokhutten van het type A hebben een flexibele opstelling. De indeling is als volgt; Bij binnenkomst vindt u de woonkamer en een stapelbed. De woonkamer heeft een stevige hoek tafel met stoelen.
Daarachter bevindt zich aan één zijde van de keuken aan de andere kant van een bed. Naast het bed is een linnenkast en onder het bed zijn opslag mogelijkheden. De keuken is eenvoudig maar volledig uitgerust met twee elektrische kookplaten, kookgerei, servies voor 4 personen, spoelbak en koelkast. Daarachter vindt u de toiletten en douche.

Zoals reeds aangegeven , is deze blokhut flexibel op te zetten. Als u bijvoorbeeld met zijn tweeën komt dan zal er een bank in plaats van een stapelbed zijn.

Genieten in alle rust

Blokhut Type B voor
4 + 1,5 personen

De blokhut is een eenvoudig, maar charmant houten chalet, met een typisch Oostenrijkse sfeer Bij binnenkomst is het woongedeelte en een slaapbank die gemakkelijk kan worden omgezet in een “twijfelaar” (anderhalf bed). De woonkamer heeft een stevige hoek tafel met stoelen.

Daarachter bevindt zich aan één zijde van de keuken aan de andere kant van een bed. Daarachter is een slaapkamer met een stapelbed. De keuken is eenvoudig, maar compleet, met twee elektrische kookplaten, kookgerei, servies voor 5 personen, spoelbak en een koelkast. Daarachter vindt u de toiletten en douche.

midden in de natuur

Blokhut Type C voor
5 personen

De blokhut is een ruime, luxe chalet , op een doodlopend pad. Bij binnenkomst vindt u de woonkamer. De woonkamer heeft een hoektafel met stoelen.

Het chalet heeft 2 aparte slaapkamers. Het ene heeft een tweepersoonsbed en de andere heeft een stapelbed en een eenpersoonsbed.

De keuken grenst aan de woonkamer en heeft een ruime indeling. Natuurlijk is de keuken is volledig uitgerust . Twee elektrische kookplaten, kookgerei, servies voor 5 personen, spoelbak en een koelkast. Naast de keuken vindt u het toilet en douche.

Luxe op camping

Mobile home voor
4 personen

Onze mobile homes staan midden op het campingterrein. Doordat de mobile homes midden op het campingterrein liggen ervaart u 100% het campingleven. Maar dan zonder een eigen huis op wielen mee te nemen of een zware tent op te hoeven zetten.

De stacaravans zijn compleet ingericht. U beschikt over een woonkamer met keuken, 2 slaapkamers, een douche en wasruimte en een aparte toilet ruimte. De keuken is compleet ingericht. Vier elektrische kookplaten, kookgerei, afwasbak en koelkast.

Naast de stacaravans is een terras van waaruit een mooi uitzicht over de camping en het Gailtal met de Karnische Alpen.

Chalet voor
6 + 2 personen

Aan de rand van de camping bevind zich op het hoogste punt een ruime 8 persoons luxe houten chalet.

Reserveren niet via ons!

Dit chalet is prive bezit en kan daarom niet via ons worden geboekt of gereserveerd. Wilt u overnachten in de Seearend, ga dan naar:


Accomodatie foto's: